Διέπρεψε το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κενδέα σε μαθητικό διαγωνισμό «Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια»

Δύο πανελλήνια βραβεία εξασφάλισε το Δημοτικό Σχολείο ΔΡΑ.Σ.Ε. Πάφου Ζ΄ Αγίου Κενδέα στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες».

Τον διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Όπως αναφέρεται , το πρώτο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία: «Ιστοσελίδες» με τη δημιουργία της ιστοσελίδας: «Θαλασσοφίλητη μου γη» έλαβαν τα παιδιά των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου: Γιώργου Γεωργίου και Σταυρούλας Καζαγκά.

Επίσης πρώτο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία «Εικαστικά» με τίτλο: «Χαμπής, ο χαράκτης της Κύπρου – χαρακτική». Συμμετείχαν τα παιδιά της Δ2 με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου Γιώργου Γεωργίου και Μαρίνας Δημοσθένους.