Δασκάλα υποδέχθηκε τους μαθητές της με μία υπέροχη έκπληξη – Δείτε το βίντεο

Δασκάλα υποδέχθηκε τους μαθητές της με μία υπέροχη έκπληξη - Δείτε το βίντεο

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές ενός δημοτικού σχολείου στο Τορόντο του Καναδά, από την δασκάλα τους. Όταν σήκωσαν ένα κάλυμμα, ανακάλυψαν, ότι από κάτω «κρύβονταν» κουτιά με αθλητικά παπούτσια.

Η έκπληξή τους ήταν τεράστια, αλλά παράλληλα διδάχθηκαν κι ένα πολύ σπουδαίο μάθημα.

«Δεν ήταν σίγουροι τι είχε κάτω από το κάλυμμα. Όταν το είδαν, έμειναν εκστασιασμένα. Τότε τα άφησα να ανακαλύψουν, ότι μπορούσε το καθένα να έχει τα αθλητικά παπούτσια που θα ήταν απολύτως μοναδικά για εκείνα», δήλωσε η δασκάλα.

Η Στέφανι είναι δασκάλα και συλλέκτρια αθλητικών παπουτσιών. Κάθε χρόνο διοργανώνει ένα πρότζεκτ, όπου αθλητικά παπούτσια ζωγραφίζονται από τα παιδιά και το καθένα ξεδιπλώνει τη δημιουργικότητά του, την κουλτούρα του, τις ιδέες του.

Κι αυτό είναι κάτι το μοναδικό, καθώς όλα τα παιδιά έχουν παπούτσια, αλλά ταυτόχρονα μέσα από αυτά δείχνουν τις προσωπικότητές τους και τη δημιουργικότητά τους, δίνοντάς τους το προσωπικό τους στοιχείο.

«Δεν ήταν σίγουροι τι είχε κάτω από το κάλυμμα. Όταν το είδαν, έμειναν εκστασιασμένα. Τότε τα άφησα να ανακαλύψουν, ότι μπορούσε το καθένα να έχει τα αθλητικά παπούτσια που θα ήταν απολύτως μοναδικά για εκείνα», δήλωσε η δασκάλα.

Η Στέφανι είναι δασκάλα και συλλέκτρια αθλητικών παπουτσιών. Κάθε χρόνο διοργανώνει ένα πρότζεκτ, όπου αθλητικά παπούτσια ζωγραφίζονται από τα παιδιά και το καθένα ξεδιπλώνει τη δημιουργικότητά του, την κουλτούρα του, τις ιδέες του. Κι αυτό είναι κάτι το μοναδικό, καθώς όλα τα παιδιά έχουν παπούτσια, αλλά ταυτόχρονα μέσα από αυτά δείχνουν τις προσωπικότητές τους και τη δημιουργικότητά τους, δίνοντάς τους το προσωπικό τους στοιχείο.

Με το πρότζεκτ αυτό η δασκάλα θέλησε να δώσει στα παιδιά ένα αξιόλογο μάθημα. «Ως παιδί με είχε επηρεάσει η ταινία Like Mike, που αναφερόταν σε ένα ορφανό παιδάκι, το οποίο κατέληξε να πάρει ένα ζευγάρι παπούτσια Μάικλ Τζόρνταν. Και θεώρησε, ότι τα παπούτσια ήταν αυτά που τον έκαναν καλό αθλητή. Όμως, στην πραγματικότητα, ήταν εκείνος που τα κατάφερε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Λεμεσός: 4χρονο παιδάκι περιπλανιόταν νύχτα μόνο του στο δρόμο

Μαμά διοργάνωσε το πιο… σατανικό πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της (εικόνες)

Αυτή είναι η νέα πρωτεΐνη που ανακαλύφθηκε και βοηθά στην υπογονιμότητα