Αυτή η μαμά έφτιαξε την πιο απίθανη στολή για το μωρό της με μόλις… 5 δολάρια!

Σε λίγες ώρες ανοίγει το Τριώδιο. Όλες οι μαμάδες νομίζω ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Απόκριες, παιδικά πάρτι μασκέ και… αναζήτηση παιδικής, αποκριάτικης στολής.

Τα παιδιά μας σίγουρα θα έχουν ήδη εκφράσει κάποιες προτιμήσεις. Αν φέτος, όμως, θέλετε να πρωτοτυπήσετε φτιάχνοντας εσείς τη στολή του παιδιού σας και γλιτώνοντας αυτό το μεγάλο – ορισμένες φορές – έξοδο, μπορείτε να κάνετε ό,τι έκανε αυτή η μαμά.

Η Danielle Bevens είναι γνωστή για τις χειροποίητες κατασκευές της και τις ιδιαίτερες στολές που φτιάχνει κάθε χρόνο για τα παιδιά της. Φέτος κατάφερε να φτιάξει ένα κοστούμι σκαντζόχοιρου για τον γιο της με μόλις 5$!

Χρησιμοποίησε χαρτί φωτογραφίας, το οποίο έβαψε καφέ και έκοψε σε αιχμηρό σχήμα. Έπειτα κόλλησε με υγρή κόλλα τα κομμάτια χαρτιού πάνω σε μία καφέ μαξιλαροθήκη την οποία έραψε πάνω σε ένα καφέ ολόσωμο φορμάκι.

Για το καπέλο του μικρού χρησιμοποίησε μία κουκούλα την οποία έβαψε καφέ και της κόλλησε λίγα ακόμα αιχμηρά χαρτάκια. Τόσο απλά!

Δείτε τις φωτογραφίες του μικρού σκαντζόχοιρου

Η Danielle Bevens φτιάχνει κάθε χρόνο απίστευτες στολές για τα δύο της αγόρια, τα οποία έχουν ντυθεί από κύβο του Ρούμπικ μέχρι… σαλάτα.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες από τις δημιουργίες της


Δεν είναι εντυπωσιακό; Εσείς τι στολή θα φτιάξετε φέτος στα παιδάκια σας;