Αυτές είναι οι νέες τσάντες Must… που θα συνοδεύουν τη νέα σχολική χρονιά τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο!

Με τη νέα σχολική χρονιά να βρίσκεται προ των πυλών, ήδη οι περισσότεροι γονείς έχουμε μπει σε περίοδο αναζήτησης των σχολικών προϊόντων που θα συντροφεύουν τα παιδιά μας με ασφάλεια, ποιότητα και… όμορφη εμφάνιση.

Ένα από τα πιο σημαντικά – αν όχι το πιο σημαντικό – αξεσουάρ που χρειάζεται κάθε παιδί στο σχολείο είναι η τσάντα του. Γι’ αυτό και η αναζήτηση της ιδανικής σχολικής τσάντας δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Στο εμπόριο υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για σχολικές σάκες, πριν βιαστείτε, όμως να διαλέξετε μία σκεφτείτε τις προϋποθέσεις που πρέπει εκείνη να πληροί. Η σχολική σάκα δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ που θα κρατήσει το παιδί σας για λίγο. Είναι ένας «σύντροφος» για όλη τη σχολική χρονιά, που θα κουβαλά μαζί του για πολλούς μήνες και θα μεταφέρει βιβλία, τετράδια, μολύβια ακόμα και ρούχα! Πρέπει, λοιπόν, η τσάντα που θα διαλέξετε να είναι ανθεκτική, να προσφέρει σωστή στήριξη στη σπονδυλική στήλη και την πλάτη του παιδιού και, φυσικά, να είναι εντυπωσιακή σχεδιαστικά.

Οι τσάντες Must, υπερέχουν με πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, είναι πολύ ανθεκτικές, και προσφέρουν πέρα από εργονομική σχεδίαση πολλές «τεχνολογικές» δυνατότητες, καθώς είναι εξοπλισμένες ακόμα και με θύρες για φορτιστές φορητών, ηλεκτρονικών συσκευών.

Δείτε τα μοντέρνα σχέδια

Τσάντα πλάτης Must jean σε κόκκινο χρώμα με 3 θήκες. Τιμή: 34,99€

Τσάντα τρόλεϊ Must σε μαύρο και πράσινο χρώμα

Τσάντα πλάτης Must σε γκρι χρώμα με 3 θήκες και εργονομική πλάτη. Τιμή: 34,99€.

Τσάντα πλάτης Must με 4 θήκες σε ροζ χρώμα

Τσάντα πλάτης Must σε σκούρο μπλε χρώμα με 3 θήκες και θύρα USB. Τιμή: 34.99€