Αστυνομικοί «μπούκαραν» και ξύπνησαν μητέρα – Είχαν βρει το παιδί της να περιπλανιέται στο σκοτάδι

Αστυνομικοί «μπούκαραν» και ξύπνησαν μητέρα - Είχαν βρει το παιδί της να περιπλανιέται στο σκοτάδι

Μερικές φορές οι γονείς ξυπνούν από έναν βαθύ ύπνο στη μέση της νύχτας, είτε γιατί μπορεί να τούς ξυπνήσει το παιδί τους, είτε ο σκύλος, είτε -όπως στην περίπτωση αυτής της γυναίκας- η… αστυνομία.

Τρεις αστυνομικοί μπήκαν στο υπνοδωμάτιό της, προκειμένου να της επιστρέψουν το 2χρονο αγοράκι της. Ο μπόμπιρας… ξεπόρτισε στη μέση της νύχτας και το πιο τρομακτικό από όλα ήταν, ότι η μητέρα δεν κατάλαβε τίποτα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η μητέρα είχε βάλει τα παιδιά της για ύπνο, όπως συνήθιζε κάθε βράδυ, γύρω στις 8. Εκείνη τη νύχτα που το έσκασε ο πιτσιρικάς τίποτα δεν φαινόταν παράδοξο. Όλα ήταν όπως πάντα.

«Τα έβαλα όλα στα κρεβάτια τους. Πήγα για ύπνο στις 10.30. Τότε τσέκαρα τον μικρότερο, γιατί το κάνω κάθε φορά. Άνοιξα την πόρτα για να τον δω στο κρεβατάκι του και ήταν όλα καλά. Έτσι πήγα στο κρεβάτι μου», εξήγησε η γυναίκα.

Μία ώρα αργότερα πήγε για ύπνο και ο σύζυγός της. Όλα έμοιαζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή φυσιολογικά. Ξαφνικά… τους ξύπνησαν τρεις αστυνομικοί περίπου στη 1.45 τα ξημερώματα. Το ζευγάρι είδε τους αστυνομικούς πάνω από το κρεβάτι τους να τους ρίχνουν με το φακό στο πρόσωπό τους. Είπαν στη γυναίκα, ότι εντόπισαν το μωρό έξω από το σπίτι να κλαίει, να ουρλιάζει και να κρυώνει.

Η μητέρα πήδηξε από το κρεβάτι της, πήγε στο δωμάτιο του παιδιού και συνειδητοποίησε, ότι δεν ήταν εκεί. Αντ’ αυτού, ήταν έξω από το σπίτι, ασφαλές μέσα σε ένα ασθενοφόρο.

Κανείς δεν ήξερε πώς κατάφερε να βγει έξω. Και το πιο τρομακτικό ήταν, ότι το έκανε τόσο αθόρυβα.

Όπως ανέφερε η μητέρα, κανείς άλλος δεν πήρε είδηση τι συνέβη, ούτε καν ο σκύλος που συνήθως στην παραμικρή κίνηση γαβγίζει.

«Νιώθω η χειρότερη μητέρα του κόσμου», είπε η ίδια. Πέρα από το γεγονός, ότι κρύωσε, το παιδάκι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Όμως, η μητέρα πλέον ξέρει ότι δεν θα ξανακοιμηθεί το ίδιο καλά από τούδε και στο εξής.

Διαβάστε επίσης:

Το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου γιορτάζει την Ημέρα Πιτζάμας με μία απίθανη εκδήλωση

Βίντεο: Η αντίδραση αυτής της 2χρονης στον υπέρηχο της μαμάς της είναι ό,τι ομορφότερο έχουμε δει

Αυτή είναι η πίτσα που λατρεύουν τα Ιταλάκια – Μπορείτε να τη φτιάξετε κι εσείς