Αποστολή εξετελέσθη: Άξια η ομάδα του σχολικού ψυχολόγου που χάρισε χαμόγελα στα παιδιά του Μακαρείου!

Το είπαν και το έκαναν! Ο Εγγεγραμμένος Εκπαιδευτικός Σχολικός Ψυχολόγος Χάρης Αντωνίου και η ομάδα του κατάφεραν και συγκέντρωσαν εκατοντάδες δώρα από απλούς ανθρώπινους που στήριξαν το όραμά τους, τα οποία στη συνέχεια χάρισαν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο.

Όπως ο ίδιος γράφει στην ανάρτησή του: «Αυτό ήταν λοιπόν, αποστολή εξετέλεσθη. οι προσδοκίες μας ξεπεράστηκαν κατά κόρον. Η ομάδα μου και εγώ, (Φρόσω Ελευθερίου – Ειδική Αγωγή Dona Philippou Αναστασία Παπαντωνίου – Λογοπαθολόγος/Λογοθεραπεύτρια ), πριν λίγο καιρό σκεφτήκαμε και ξεκινησαμε μια εκστρατεία με σκοπό να μοιράσουμε χαμόγελα σε όσα παιδιά αυτές τις μέρες θα το έχουν περισσότερη ανάγκη και θα βρίσκονται στο Μακαρειο Νοσοκομείο. Η ανταπόκριση ήταν πέρα για πέρα τεράστια. ευχαριστούμε τους φίλους τους γραφείου μας, της σελίδας μου προσωπικά, και όσους πραγματικά βοήθησαν να υλοποιήσουμε την ιδέα μας έχοντας το τεράστιο αποτέλεσμα που βλέπετε μαζεύοντας εκατοντάδες δώρα.»

Και καταλήγει: «Η συγκίνηση τεράστια που νοιώθω, όταν δίνεις τελικά με χαρά και χαμόγελο έχει άλλη αξία στη καρδιά σου! Σας ευχαριστούμε πραγματικά όλους!»

Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια!

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Συνταγή για παραδοσιακές δίπλες που θα λατρέψετε

Λευκά Χριστούγεννα ετοιμάζεται να γιορτάσει η Κύπρος!

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Birth Forward: «Μη συναινείς σε πρόκληση τοκετού επειδή πλησιάζουν Χριστούγεννα»