Ανάποδη λουκανικόπιτα στον φούρνο – Χορταστική και χωρίς φύλλο

Ανάποδη λουκανικόπιτα στον φούρνο - Χορταστική και χωρίς φύλλο

Όποιον και αν ρωτήσετε δεν θα πει «όχι» σε ένα κομμάτι αχνιστή λουκανικόπιτα.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που της αντιστέκονται και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που θα αρνηθούν να δοκιμάσουν την χειροποιήτη και ανάποδη λουκανικόπιτα που σας προτείνουμε σήμερα.

Τι θα χρειαστείτε

  • 450 γρ. χοιρινό λουκάνικο
  • 1 πακέτο φύλλο ζύμης
  • 8 αυγά, χτυπημένα
  • 2 κούπες μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 2 κούπες τυρί τσένταρ, τριμμένο
  • 1 κουταλάκι ρίγανη

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το λουκάνικο σε ένα τηγάνι και σωταρετέ το. Στραγγίξτε το κόψτε σε μπουκίτσες και αφήστε για λίγο στην άκρη.

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170ο και αλείψτε ένα ταψί με λάδι. Στρώστε το φύλλο στο κάτω μέρος του ταψιού και απο πάνω τοποθετήστε το λουκάνικο. Σ

ε ένα μπολ ανακατέψτε τα αυγά με το τυρί και τη ρίγανη.

Περιχύστε με το μείγμα και ψήστε για περίπου 25-30 λεπτά!

Διαβάστε επίσης:

Πατατόπιτα στριφτή: Μία τέλεια πίτα που θα γίνει το αγαπημένο κολατσιό των παιδιών

Μία εύκολη συνταγή για κοτόπιτα που θα λατρέψουν τα παιδιά

Τραχανόπιτα: Γευστική και θρεπτική που δεν θα μείνει ψίχουλο!