Αγόρασε για παιχνίδι στο παιδί της αεροβόλο όπλο και κατέληξε στην… Αστυνομία!

Αγόρασε για παιχνίδι στο παιδί της αεροβόλο όπλο και κατέληξε στην... Αστυνομία!

Η Αστυνομία εξετάζει όπλο τύπου αεροβόλου εντοπίστηκε σε δέμα από το Χονγκ Κόνγκ στο Ταχυδρομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου  της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες, γύρω στις 13:30 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τις τελωνειακές αρχές που εδρεύουν στο Ταχυδρομείο Πάφου για δέμα που παραλήφθηκε από το Χονγκ Κόνγκ με παραλήπτη μόνιμη κάτοικο Κύπρου το οποίο περιείχε ένα είδος αεροβόλου όπλου.

Τι συνέβη με το όπλο

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου το παρέλαβαν και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως πρόκειται για ένα είδος όπλου τύπου αεροβόλου το οποίο εκσφεντονίζει μικρές πλαστικές μπίλιες.

Στην αγορά του Χόνγκ Κόνγκ όπως αναφέρθηκε στην Αστυνομία το πουλάνε ως παιχνίδια παρά ταύτα στην Κύπρο εκ πρώτης όψεως τέτοιου είδους όπλα απαγορεύονται. Ωστόσο, το όπλο παραλήφθηκε ώστε να τύχει επιστημονικών εξετάσεων και να εξακριβωθούν επακριβώς τα χαρακτηριστικά του και ο τύπος του, για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι απαγορευμένου τύπου.

Ανακρινόμενη η κάτοχος του ανέφερε στην Αστυνομία πως της στάλθηκε ως παιχνίδι για τον γιό της. Εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα η Αστυνομία αν το προϊόν αυτό είναι απαγορευμένου τύπου ή όχι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε ακόμα:

Δωρεάν μεταφορά για τους μικρούς μαχητές της Παιδογκολογικής Κλινικής του Μακαρείου

Γονείς προσοχή: Καταγγέλθηκε απόπειρα αρπαγής 12χρονης από στάση λεωφορείου!

Αυτό το μωράκι έχει το πιο τέλειο εκ γενετής σημάδι (φωτογραφίες)