Αδιανόητο: Ποδηλάτης χτύπησε κοριτσάκι με το γόνατο, επειδή στεκόταν μπροστά του (video)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα video από το Βέλγιο, το οποίο θέλει ποδηλάτη να χτυπά ένα 5χρονο κοριτσάκι με το γόνατο όταν εκείνο βρέθηκε μπροστά του.

Το βίντεο που ανέβασε ο πατέρας του παιδιού στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών βλέποντας τον άντρα να φέρεται με αυτό τρόπο στο κοριτσάκι, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια του παιδιού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Δεν ζήτησε συγγνώμη 0 ποδηλάτης

Η οικογένεια του παιδιού είχε βγει βόλτα στο πάρκο «Baraque Michel» την ημέρα των Χριστουγέννων, για να παίξει με το χιόνι. Ο εκνευρισμένος ποδηλάτης που όπως φαίνεται και από το βίντεο σπρώχνει το κορίτσι με το γόνατό του ταυτοποιήθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με τον πατέρα του για να δώσει εξηγήσεις, όμως δεν ζήτησε συγγνώμη.

«Ο ποδηλάτης μου ζήτησε να μην δώσω συνέχεια στο θέμα, έδειχνε όμως ότι δεν είχε τύψεις γι’ αυτό που συνέβη και δεν ζήτησε συγγνώμη», δήλωσε ο Πατρίκ Μπασά, πατέρας της μικρής. «Επιπλέον, με κατηγόρησε ότι είμαι επιθετικός. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δει ότι η Νέγια έπεσε στο έδαφος, διαφορετικά, όπως είπε, θα είχε σταματήσει…», ανέφερε ο πατέρας.

Η πεντάχρονη Νέγια περπατούσε στο χιονισμένο πάρκο μαζί με την μητέρα της και το αδερφάκι της πριν την χτυπήσει ο αγενέστατος ποδηλάτης. Φορούσε σκουφάκι για να προστατευτεί από το κρύο και πιθανόν να μην άκουσε την κόρνα του ποδηλάτου.

Το παιδί, όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεν τραυματίστηκε. Ο εξαγριωμένος πατέρας του παιδιού, μοιράστηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να εκφράζουν την συμπαράστασή τους και να του επισημαίνουν ότι έπραξε άριστα που του έκανε καταγγελία.

Δείτε το video:

Ο ποδηλάτης θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπως ανέφερε η Εισαγγελία της Λιέγης.