10 παράξενα gadgets που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν

Είναι αλήθεια, ότι κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες συσκευές οι οποίες στόχο έχουν να διευκολύνουν τη ζωή μας. Τόσες που καμιά φορά γίνεται δύσκολο να διαλέξεις τι θα αγοράσεις…

Παρακάτω συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 10 gadgets τόσο περίεργα και πρωτότυπα που δεν ξέρατε κάν ότι χρειαζόσασταν…

Προτζέκτορας χειρός

Τώρα που η εργασία από το σπίτι και οι αποστάσεις είναι καθημερινότητα αυτό το δαχτυλίδι το χρειαζόμαστε. Είτε κανουμε κάποια παρουσίαση από το σπίτι είτε στο γραφείο δεν θα χρειαστεί να κουνησουμε πάρα μόνο το δαχτυλάκι μας. Βρείτε το εδώ.

Φωτάκι νυκτός με μουσική

πηγή: eptecstore.com

Eνα φωτακι νυχτός με χαλαρωτική μουσική, για τους γονείς που θέλουν αυτή τη χρονιά να… κοιμηθούν λιγάκι ήρεμα. Βρείτε το εδώ.

Το ποτήρι που παγώνει τα ποτά

πηγή: reviewed.com

Θέλετε τον χυμό ή το αναψυκτικό σας δροσερό, αλλά αυτό (ειδικά το καλοκαίρι) ζεσταίνεται γρήγορα; τότε αυτό το ποτήρι είναι για εσάς… Βρείτε το εδώ.

Το φως για τις καλύτερες selfies

πηγή: elfcosmetics.com

Φως «δαχτυλίδι» για τις τέλειες selfies και ξεχάστε τις θολές ή άτονες φωτογραφίες. Βρείτε το εδώ.

Το μπουκάλι νερού που σου υπενθυμίζει να πίνεις νερό

reviewed.com

Πείτε αλήθεια. Πόσο νερό ήπιατε σήμερα; Σχεδόν καθόλου, σωστά; Με αυτό το μπουκάλι νερού δεν θα το ξαναξεχάσετε ποτέ! Βρείτε το εδώ.

Πιαστράκι για σεντόνια

reviewed.com

Ξεχάστε πλέον τα Σεντόνια που διπλώνουν και μαζεύουν στο κρεβάτι την ώρα που κοιμάστε ή προσπαθείτε να τα στρώσετε. Αυτό το πιαστράκι ήρθε και σας λύνει τα χέρια. Βρείτε το εδώ.

Έξυπνα κλιπς για… κάλτσες

πηγή: reviewed.com

Ξεχάστε τις κάλτσες που εξαφανΙονται μετά το πλύσιμο… Τα κλιπς πλένονται στο πληντυριο και κρατούν μαζί τα ζευγάρια από τις κάλτσες σας. Βρείτε το εδώ.

Συσκευή για μασάζ στο κεφάλι

πηγή: reviewed.com

Συσκευή για μασάζ στο κεφάλι. Τι καλύτερο από αυτό την ώρα που λουσεζτε; Βρείτε το εδώ.

Σφουγγάρι για απολέπιση

Σφουγγάρι για απολέπιση σε όλο το σώμα. Με μια κίνηση. Βρείτε το εδώ.

Καπάκι τουαλέτας με φως για να μην ανάβετε όλα τα φώτα τη νύχτα, αλλά να βλέπετε πού πηγαίνετε και τι… κάνετε. Βρείτε το εδώ.